## Fuchs Oil Rally Agropa 2010

Neoficiālie rezultāti Saraksts visām kategorijām: **PM** Ātrumposms **6 - Hlupín - Cecelovice** Ātrumposma garums: **13.28 km** 



## Izvēlē nav ekipāžas

Poz.	Nu.	Pilots / Stūrmanis Auto	Grupa	Ātrumposma laiks	Atš. no līdera Atš. no iepr.
1	91	Koči Martin / Ferencz Imrich Škoda Fabia	PM	00:09:18.9	00:00:00.0 00:00:00.0

