Rally Bohemia 2020

Rally Bohemia 2020


10. 07. 2020 - 12. 07. 2020

Unofficial results
List for category: 12
SS 11 - Střevelná 2
SS length: 7.00km

SS progress

Pos. No. Driver / Co-driver
Vehicle
Group SS time Aver. speed
sec/km
Diff.Leader
Diff.Prev.
1 12
CZE
Dohnal Jan / Vybíral Ivo
Renault Clio S1600
12 00:03:58.6 105.62
0.00
00:00:00.0
00:00:00.0
Pos. No.
Driver / Co-driver
Vehicle
Pos. SS time
Penalty
Total time Diff.Leader
Diff.Prev.
1 12
CZE

1
Dohnal Jan / Vybíral Ivo
Renault Clio S1600 
12
1
00:50:31.9
00:50:31.9 00:00:00.0
00:00:00.0
INFORMATION ABOUT SS 11
retired (65 - Daňhel Vlastimil / Osička Vladimír): accident in SS 11
flash info (39 - Stříteský Dominik / Krajča Ondřej): Pro nás to bylo náročné, ráno jsem udělal velkou chybu a ztratili jsme hodně. Teď už se nám začalo dařit, tak snad to stáhneme.
flash info (38 - Rådström Dennis / Johansson Johan): It was amazing, like usually in Czech republic. We are trying new car, we made a big progress and we are looking forward for tomorrow.
flash info (36 - Rada Martin / Jugas Jaroslav): Po tak dlouhé době si užíváme, že se můžeme konečně svézt. Teď už to i osychá.
flash info (37 - Stejskal Václav jun. / Viktora Stanislav jun.): Je to dobré. Ze začátku mi to vůbec nešlo, dlouho jsme neseděli v autě. Jak to bylo oslizlé, tak mi to nešlo, ale jak to začalo osychat, už to bylo lepší.
flash info (32 - Madsen Kenneth / Andreasen Morten): It is very good day for us. This is my first rally with 4WD car and I am starting here with new codriver, so it is good learning. In the first loop it was very slippery with lot of cuts.
flash info (33 - Peták Josef / Skořepa Jiří): Auto nade mnou těžce vítězí, velký respekt. Děkuji klukům, že auto dostali do této fáze, ale ten mezičlánek za volantem bude potřeba vyměnit.
flash info (30 - Matěna Lukáš / Zalabák Pavel): Nebylo to dneska nejlepší, rozhodně ne podle našich představ. Ale nakonec jsme se pěkně svezli a jsme tady. Ale moc se nám nedařilo najít vhodné nastavení auta.
flash info (28 - Hrobský Petr / Štěpán Dalibor): Myslím, že se nám podařilo pěkně se svézt a pobavit se. Tyto poslední dvě jsem vypustil, ale jinak to bylo podařené svezení.
retired (20 - Tomek David / Zeman Marek): broken wheel in SS 11
flash info (25 - Göttig Stefan / Solbach-Schmidt Natalie): First we had to find rhythm after so long break. So it was ok and we are looking forward to tomorrow.
flash info (24 - Pondělíček Lukáš / Fantura Vyoral Lukáš): Bylo to super, pěkně jsme se svezli. Je to reparát za nepodařený loňský rok.
flash info (23 - Šimek Ondřej / Baďura Vítězslav): Já myslím, že dobré.
flash info (22 - Adolf Robert / Novák Petr): Bylo to spíš trápení, ale jsme tady. Budeme se těšit na zítřek a snad se budeme zlepšovat.
flash info (21 - von Thurn und Taxis Albert / Ettel Bernhard): Very difficult. We started the day with soft tyres, but it was safe option. Now we put harder, so we are trying. I am not happy with our pace, but we have to learn. We are happy not to make mistakes today and to improve our pace tomorrow.
flash info (19 - Trněný Karel / Pritzl Václav): Ve druhých průjezdech už to bylo trochu lepší, už jsme věděli, kam jedeme. Takovouto náročnou trať jsme už dlouho neabsolvovali.
flash info (18 - Trojan Karel / Jůrka Zdeněk): Já jsem spokojený. Auto funguje perfektně. Můj výkon má velké rezervy, ale když v tom člověk dlouho nesedí, tak to tak je.
flash info (17 - Semerád Petr / Hovorka Jiří): Těžká etapa. Oproti ostatním bohužel startujeme vzadu. Jsme asi jediní z top 5, co máme tak vysoké číslo, takže je tam hodně vytahaného bláta. Ale snažíme se jet na jistotu, udělali jsme jedny hodiny mojí chybou, ale jinak je to dobré.
flash info (16 - Cais Erik / Žáková Jindřiška): Jsem s dneškem spokojený. Snažíme se postupně zrychlovat. Teď jsme se snažili jet trochu plynuleji.
flash info (15 - Cvrček Věroslav jun. / Prokorát Tomáš): Dnešek parádní. Podařila se nám volba gum. Postupně se zlepšujeme.
flash info (14 - Vojtěch Štěpán / Ernst Michal): Máme dílčí problémy, ale auto pořád jede. Teď už blikaly nějaké červené alarmy, takže auto bude rádo, že jede do servisu.
flash info (12 - Dohnal Jan / Vybíral Ivo): Teď jsme se svezli moc hezky. Máme v rozpisu pár míst, kde jsme tu byli moc opatrní.
flash info (11 - Kasperczyk Tomasz / Syty Damian): Everything was all right, we are here to take a fun and got a lot of experience with this car. Times are not bad, but czechs are really fast. We are here for learning.
flash info (10 - Wagner Simon / Winter Gerald): Today was not so bad. We had some issues in slow corners, but in fast it was better. Tomorrow is a long day.
flash info (9 - Vlček Martin / Jugasová Karolína): Auto funguje dobře, nemáme důvod do něj sahat. Jinak dnešek dobrý.
flash info (8 - Odložilík Roman / Tureček Martin): Výsledek je nic moc, my jsme si to ale užili. Jsme rádi, že jsme v cíli a těšíme se na zítřek. Snad to bude lepší.
flash info (7 - Jakeš Miroslav / Machů Petr): Nakonec dobré, jsme tady, autu jsme neublížili. Klukům vepředu nestíháme, jede se strašně rychle.
flash info (6 - Pech Václav / Uhel Petr): S Honzou jsme etapu prohráli. Zítra kolama na zemi a stejně rychle jako dneska.
flash info (5 - Štajf Vojtěch / Rajnoha František): Přestávka byla velice dlouhá. Jsem rád, že to začalo aspoň tady na Bohemce. Pro mě je teď důležitější, aby se s autem naučil jezdit Honza Černý. Jedeme s Ferou po dvou letech, tak jsme si na začátku taky zvykali. Ale baví nás to, neudělali jsme dnes žádnou závažnější chybu.
flash info (4 - Černý Jan / Černohorský Petr): Ráno se mi to nepovedlo, chcíplo to hned na městské. Pak jsme dali nevhodné gumy, teď už lepší. Hledáme se.
flash info (3 - Mareš Filip / Bucha Radovan): Učili jsme se od první RZty. Je to lepší a lepší a věřím, že na to zítra navážeme.
flash info (2 - Huttunen Jari / Lukka Mikko): I tried. I am surprised by my pace.
flash info (1 - Kopecký Jan / Hloušek Jan): Jsme spokojení, ale určitě to nebylo podle našich představ. Na těchto dvou zkouškách auto fungovalo, ale na těch předchozích třech to bylo horší. Musíme se nad tím s týmem zamyslet.
Start of stage will be delayed for 10 minutes.
RALLY-BEZPECNE.CZ